Follow Us

RSS

Zoon Michael Jackson haalt uit op Twitter

De Jackson familie ruzie dendert maar voort. Nu heeft de zoon van Michael Jackson, Prince, flink uitgehaald naar zijn familie op Twitter. Hij beschuldigt een aantal familie leden ervan, dat ze zijn grootmoeder Katherine expres bij haar kleinkinderen hebben weggehouden.
Katherine Jackson is inmiddels weer thuis, en het blijkt dat haar complete onzin verhalen verteld zijn door Janet, Jermaine en Randy. (Duh).

Prince Jackson publiceerde tevens een groeps sms die hij naar de rest van de familie stuurde, en waar Janet een reactie op gaf. Deze was echter niet bestemd voor Prince, maar wat Janet niet wist, is dat toen ze een reply deed, deze automatisch ook naar Prince werd verzonden. Hieruit blijkt dat Janet niet wil dat de kinderen contact hebben met hun grootmoeder.
Nu Katherine Jackson weer thuis is, wil ze direct proberen de voogdijschap over de kinderen terug te krijgen. Gezien haar plotselinge verdwijning gedurende 10 dagen, kon dat wel eens heel moeilijk gaan worden, en misschien is dat maar goed ook.

Share Button

Één reactie op Zoon Michael Jackson haalt uit op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.