Follow Us

RSS

Engeland’s dikste tiener zweert af te vallen

Engeland’s dikste tiener Georgia Davis, die vorige week door 30 man uit huis werd getakeld, in een acht (!) uur durende operatie, die maar liefst 124.000 euri kostte, zweert dat ze gaat af vallen. Davis weegt op haar 19e maar liefst 400 kg. Twee jaar geleden nog zamelde tabloid The Sun geld voor haar in, zodat ze naar een afvalkamp in de States kon. Dat hielp en ze viel ruim 100 kilo af. Helaas gooide ze hierna de knuppel in het hoenderhok, en vrat het dubbele erbij. Nu ze halfdood in het ziekenhuis ligt, wil ze opnieuw op dieet en zweert ze dat dit nooit weer zal gebeuren. Helaas, riep ze dat ook al eerder, terwijl ze de ene snickers na de andere naar binnen stouwde. Dit meisje is zo verslaafd aan voedsel en wordt door haar moeder zo vol eten gestopt dat een nieuwe afvalpoging gedoemd is te mislukken. (Via)

Update: 03-06-12, na amper een week in het ziekenhuis is er al 20 kilo af. Blijkt dat mevrouw zichzelf van eten voorzag door dit stiekem online te bestellen. Er ging in een jaar tijd voor 5000 pond aan bezorgeten door. Damn, betaald door iemand die gewoon van een uitkering leeft.

Share Button

3 reacties op Engeland’s dikste tiener zweert af te vallen

 • Eveline schreef:

  Ik wil best toegeven dat ik in de jaren dat ik hier nu woon een aantal kilo ben aangekomen, maar honderd kilo afvallen en dat weer dubbel aankomen in twee jaar tijd, hoe doe je dat in vredesnaam? En dat je dan als moeder door blijft gaan met vreten in je dochter te duwen, wat mij betreft mag ze de bak in wegens zware mishandeling.

  • MeisjeMeisje schreef:

   Ik vind het zo in- en in triest. Toen dit meiske nog 15 was, had haar moeder direct uit de ouderlijke macht moeten worden gezet. (Anders zijn ze daar in Engeland ook niet zo zuinig mee) Nu hebben ze het zover laten komen, dat ze nooit, maar dan nooit meer op een normaal gewicht zal komen, en de rest van haar leven met schade aan haar organen en de rest van haar lijf zal moeten leven. Bovendien kan men nu niets meer voor haar doen, omdat ze meerderjarig is.

 • Marietje schreef:

  Wat ik niet snap is dat psychotische mensen of zij die een gevaar voor zichzelf of omgeving zijn gedwongen opgenomen kunnen worden, maar dat dit hier dus niet gebeurd is. Ze lijkt me flink wat psychiatrische hulp nodig hebben, naast een diëtist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.