Follow Us

RSS

Engeland’s dikste tiener nog dikker dan voorheen

Georgia Davis had zo’n 2,5 jaar geleden de twijfelachtige eer om Engeland’s dikste tiener te zijn. Maar liefst 210 kilo woog, de toen 14-jarige, Davis. Na een artikel in tabloid The Sun ging Georgia naar een afvalkamp in Amerika en verloor maar liefst 95 kilo door gezonde voeding en veel beweging. Helaas was de vreugde van korte duur. Nadat ze terug kwam in Engeland, kondigde haar moeder aan dat ze niet van plan was om gezond voor haar dochter te gaan koken. Fish en chips stonden weer elke dag op het menu. Hierdoor kwam Georgia opnieuw in gewicht aan, en weegt nu op haar 17de nog zwaarder dan voorheen. De weegschaal gaf onlangs 254 kilo aan. Dokters verwachten dat ze haar 21ste verjaardag niet zal gaan halen. In-en in triest. (Via)

Share Button

6 reacties op Engeland’s dikste tiener nog dikker dan voorheen

 • Sanne* schreef:

  En dat stomme wijf op foto 3, met dat zwart/witte truitje, is haar moeder?
  Zeker spijt gehad dat ze 17 jaar geleden geen abortus heeft laten ondergaan?
  Hoe is het mogelijk zeg.
  Je ziet dat nu ook bij “Mijn kind is te dik”. Ook van die anders die weigeren mee te werken.
  Je wilt toch altijd het beste voor je kind?
  Mijn ouders gelukkig wel!

 • MeisjeMeisje schreef:

  @Sanne, nee dat is de verslaggeefster van de Sun. Door een artikel over haar te schrijven 2,5 jaar terug kon Georgia naar dat afvalkamp maandenlang in de States. Echter kreeg ze van de NHS en van haar moeder geen begeleiding toen ze weer terug kwam.
  Dit meiske is al sinds haar tiende (!) de lichamelijke verzorgster van haar moeder. Zo staat ze ook geregistreerd. Het is te zot voor woorden. Een kind wat een soort van mantelzorger op zeer jonge leeftijd voor haar ouder wordt. Maar haar moeder is zelf ook moddervet, en weigert een normale maaltijd voor haar dochter te koken of haar hierbij te helpen.

  Ik voorspel dan ook dat het de kids uit “Help ons kind is te dik” het precies zo vergaat. De controle valt weg, ouders wilden toch al niet meewerken en zijn zelf ook veel te dik, en binnen no time zitten die kilo’s er weer aan bij die kinderen.

 • ZusjeZusje schreef:

  Ik moet wel zeggen dat Georgia zelf ook lekker meehelpt aan haar gewicht. Ze is 17 jaar oud, op je 17e ben je toch echt wel in staat om je eigen maaltijden te koken. Daar komt nog bij dat haar 9 maanden lang in Amerika geleerd is, dat junk food slecht voor je is. Ze zegt dat ze geen geld heeft om zich aan te sluiten bij een sportschool. Buiten lopen/hardlopen kost niets.En het geld voor al dat eten hebben ze dus wel..dan ga je je toch afvragen..Ze zit vol met excuses maar is zelf bijna volwassene.Er komt toch echt een tijd dat ze die excuses niet meer kan gebruiken en gewoon verantwoordelijkheid moet nemen.

 • Eveline schreef:

  De moeder van Georgia zei in de Sun dat ze tegenwoordig niet meer naar de friettent gaat, maar dat ze ovenfrietjes bakt en zelf de vis in de paneermeel gooit om te bakken. Dat zou namelijk ont-zet-tend veel schelen. Ja, dat zien we!

  Natuurlijk moet Georgia ook zelf willen, maar als het thuis ook al niet gestimuleerd wordt dan is de zaak hopeloos. Ik had wel verwacht dat ze een terugval zou krijgen, maar dat ze er nog eens zo’n enorm gewicht bovenop zou krijgen… pfff…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.