Follow Us

RSS

Photoshop Crime of the Day: Amber Rose

Model (proest), fashion designer (nogmaals proest) en actrice (hilarisch) Amber Rose deed het ooit twee jaar lang met Kanye West, en huppelt nu regelmatig halfnaakt op straat en op het strand rond. Rose staat erom bekend dat ze haar Instagram foto’s regelmatig van diverse filters voorziet en dat werd vandaag wel heel erg pijnlijk duidelijk. Hieronder twee foto’s door Rose zelf genomen en twee genomen door de paparazzi, waarbij de putjes in de dijen zichtbaar aanwezig zijn. He, wat vervelend nou. LOL.

 

Share Button

One Direction fans draaien door na vertrek Zayn Malik

malikSinds het vertrek van Zayn Malik uit One Direction gisteren, draaien de fans helemaal door. Hele gestoorde uitspraken gaan er al uren over Twitter, waarbij met name de (voormalig?) verloofde van Malik, Perry Edwards, het moet ontgelden. Opmerkelijk want Edwards was niet degene die betrapt werd met allerlei andere dames in Thailand. Het geeft de redelijke gestoordheid van een hardcore One Direction fan wel behoorlijk weer. Een veel engere trend op Twitter en andere social media is echter de #cut4zayn actie, waarbij One D fans wordt opgeroepen zichzelf te snijden, de foto’s online te posten om daarmee Zayn in de band terug te krijgen. Het is een absurde en uiterst gevaarlijke trend. Automutilatie is geen grapje en daar heb je dringend hulp voor nodig.  Na de break schokkende foto’s van online geposte AM foto’s voor Zayn Malik. NSFW.

Lees verder

Share Button

Fashion Crime of the Day: Rita Ora

Zonder make-up is Rita Ora net zo doorsnee als de rest van ons en haar rare outfit helpt ook niet echt mee. Geen flauw idee wat het voor moet stellen, maar het ziet er in ieder geval niet uit. Die rok lijkt een beetje op het keukengordijntje wat ons moeder vroeger onder het gasstel had hangen, met zo’n gespand lijntje. Weird. (Source)

ritaora1  ritaora2

Share Button

De matador designs van Dolce & Gabbana

00110h_426x639Hadden we gisteravond nog het tering dure tasje van Dolce & Gabbana, zojuist een (ingezonden) blogpost over de tomboy style, hebben we nu de matador designs van Dolce & Gabbana voor je. Het Italiaanse designer duo lag vorige week weliswaar stevig onder vuur wegens hun uitspraken over IVF kinderen, de heren blijven echter toch veruit onze favorieten onder de verschillende fashion designers. Voor deze zomer liet het stel zich inspireren door de Spaanse invloeden op Sicilië, wat resulteerde in veel rood met zwarte ontwerpen, en een knipoog naar de Spaanse matadors. Deze laatste ontwerpen hebben we er speciaal voor jullie uitgelicht. Vrouwen in uiterst mannelijke designs. Prachtig! Na de break meer foto’s. (Source)

Lees verder

Share Button

De tomboy kledingstijl

tomboyBen jij al bekend met de tomboy style? Deze kledingstijl zet stoere kledingitems centraal, maar laat daarbij de mooie vrouwelijke accenten zichtbaar. Een ripped jeans, een boyfriend jeans en een leren jasje zijn typische voorbeelden uit deze stijl. Heb je het al eens uitgeprobeerd of raak je nu net overtuigd van deze tomboy kledingstijl? Lees dan snel door voor alle musthaves, tips en tricks!

Een hoedje of een petje

Laten we bovenaan beginnen: het hoofd. Binnen de tomboy style zijn hoedjes en petten echt onmisbaar. Ze creëren en stoere look en worden vaak gezien als leuke accessoire. Daarnaast zijn de hoofddeksels een uitstekend plan B bij een bad hair day of gewoon luiheid. Kies je voor een classy hoedje in het stijlvol zwart of bruin, of ga je toch voor een stoere pet? Misschien heeft vriendlief nog wel iets leuks liggen wat je tijdelijk (lees permanent) even kunt lenen.

Lees verder

Share Button

Tasje van de dag: Dolce Bag Corrida Jacquard Emboidery

00810hVoor de prijs van dit tasje, ontworpen door Dolce & Gabbana, kunnen we pak hem beet een half jaar de hypotheek betalen, maar dan heb je wel wat. Hij is mooi, heel mooi en fucking duur. Uit de nieuwe Spring/Summer 2015 collectie is deze hier online te bestellen. Doe eens gek, gooi bijna 3000 euro over de balk voor dit absolute kunstwerkje. Hebben! (Na de break meer foto’s)

Lees verder

Share Button

De nieuwe bikini’s van Primark

Primark_Summer_15_Press_Images20Het is nog hartstikke koud buiten en we zijn nog druk bezig onze winter love handels weg te werken, maar bij Primark hebben ze alle bikini’s al klaar hangen. Beetje heel erg vroeg is het wel, maar dan kunt u nog rustig even de komende maanden aan die sixpack werken. Overigens zitten er ook badpakken tussen, voor de dames die niet zo mager als Doutzen Kroes of Miranda Kerr zijn.  Na de break alle strand designs van de Britse kledinggigant.

Lees verder

Share Button

Red Carpet: Game of Thrones première

7Gisteren was in officiële première van Game of Thrones in San Francisco en veel van de hoofdrolspelers, inclusief mevrouw Van Houten, waren aanwezig. Na de break een aantal kiekjes van de dames en heren.  (Source)

Lees verder

Share Button

One Direction zanger Louis Tomlinson ook betrapt met een ander

tomlinsonZanger Louis Tomlinson, bekend van One Direction, is ook betrapt met een ander in Thailand. Evenals collega Zayn, vermaakte Tomlinson zich prima met een andere dame, terwijl hij al geruime tijd een relatie had met ene Eleanor Calder. Deze relatie is nu dunzo. Geen flauw idee waarom jongetjes van 23 langdurige relaties aangaan, maar dat is blijkbaar een Brits ding. Enfin, veel One Direction fans zullen ongetwijfeld weer in hun bedje liggen te janken, omdat het perfecte imago van de band wel redelijk naar zijn grootje is. ROFLOL.  (Source)

Share Button

De hilarische street style van Tokio Fashion Week

3Na de Europese fashion weeks is Tokio deze week aan de beurt. Bij Vogue US gingen ze de straat op en maakten ze foto’s van bezoekers. Het leverde hilarische foto’s op van de meest vreemde outfits. Japanners zijn weird, heel erg weird. Meer geweldige outfits na de break. *Proest* (Source)

Lees verder

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.