Follow Us

RSS

Bill Cosby gaf onder ede toe vrouwen te misbruiken

Bill CosbyVervelend nieuws voor Bill Cosby gisteravond laat. Een rechter heeft op verzoek van nieuwssite The Hollywood Reporter oude rechtbankstukken vrijgegeven, die jarenlang geheim bleven. Deze stukken komen uit een oude zaak uit 2005 tussen Cosby en drie slachtoffers die hem van misbruik beschuldigden. Cosby gebruikte zogenaamde Quaaludes (beter bekend als een rape drug) om sex met de vrouwen te hebben. De zaak werd destijds halverwege geschikt, maar later bleek dat er nog veel meer aanklachten waren. Cosby heeft zich de afgelopen tijd met hand en tand verzet dat deze stukken openbaar zouden worden, maar dat mislukte gisteren dus grandioos. Voor mensen die nu nog twijfels hadden over zijn onschuld is zijn eigen schuld erkenning moet dit toch wel het ultieme bewijs zijn dat hij wel degelijk schuldig is aan decennia lang seksueel misbruik van vrouwen. (Source)

Share Button

Kourtney Kardashian dumpt Scott Disick

kardashianZe heeft er drie kinderen mee, maar de vriend van Kourtney Kardashian, Scott Disick, is wat haar betreft niet meer degene waar ze nog een relatie mee wil hebben. Volgens roddelsite TMZ zou Disick al een maand niet thuis geweest zijn, werd hij met andere vrouwen gefotografeerd en zou hij tevens flink aan de verslavende middelen zitten. Disick moet dan wel met spoed op zoek naar een andere baan, want hij teerde flink in op het inkomen en vermogen van zijn vriendin en deed verder niets anders dan feesten. Complete loser dus, jammer dat er weer kinderen in het spel zijn.

Share Button

Paris Haute Couture Week: Versace

00010h_426x639Het is juli en dus is Paris Haute Couture Week begonnen. Gisteren openende Donatella Versace de week met haar haute couture collectie voor deze winter en die was prachtig. Sprookjesachtige jurken en geen schreeuwerige designs of kleuren zoals we van haar gewend zijn. Topmodel Lara Stone (helemaal terug van weggeweest, sinds haar breuk met David Walliams) opende de catwalk show en ook Doutzen Kroes liep mee. Na de break alle foto’s van de gehele collectie. Absolutely fabulous! (Source)

Lees verder

Share Button

‘Tom Cruise wil uit Scientology kerk stappen’

Star2015In 2012 gingen de geruchten ook al en nu gaan ze weer. Volgens roddelblad Star Magazine zou Tom Cruise uit de Scientology kerk willen stappen. Cruise houdt zich al maanden afzijdig, zat veel in Engeland wegens filmopnames en hield zich al enige tijd niet zichtbaar meer bezig bezig met de SC. Volgens de geruchten zou Cruise het vreselijk vinden dat hij zijn dochter niet meer ziet na de scheiding van Katie Holmes (kinderen en ouders die niet meer bij de kerk horen, zijn ongewenste personen volgens de SC en moeten alle contacten ermee verbroken worden) en zou hij er alles aan willen doen om haar vaker te zien. Mocht Cruise daadwerkelijk uit de kerk willen stappen, dan zal dat niet zonder slag of stoot gaan. Ex-leden worden de rest van hun leven gestalkt en zwart gemaakt. Aangezien Cruise een vriend is van SC kopstuk en enge malloot David Miscavige kan dit voor hem nog wel eens heel vervelend gaan uitpakken, want Miscavige zal ongetwijfeld een heel chantabel dossier over de acteur hebben. Mocht Tom Cruise het gaan doorzetten natuurlijk. Er zijn echter ook sites die het hele Star magazine verhaal als complete onzin afdoen en aangeven dat Cruise en Miscavige nog steeds beste vrienden zijn. Kortom, afwachten dus.

Update: Cruise bezocht wel degelijk SC bijeenkomsten in Engeland. Droeg zelfs zijn speciale SC medaille, gekregen van David Miscavige, om zijn nek. Het artikel van Star is dus blijkbaar complete onzin. Damn.

Share Button

Red Carpet: Serpentine Gallery Summer Party 2015

erin o connorDe jaarlijkse Serpentine Gallery Summer Party is een geheel Britse aangelegenheid in Londen. De Serpentine Gallery voor moderne kunst bevindt zich in Kensington Gardens, Hyde Park en geeft elke zomer een feest, waar menig topmodel en andere Britse celebs zich graag laten zien. Vaak gekleed in opmerkelijke creaties, die niet altijd even mooi zijn. Wij hebben een heel stel foto’s voor je van de meest opmerkelijke creaties. Oh en dat pak van Graham Norton is echt spuuglelijk. Let ook vooral even op zijn schoenen. Yikes! (Source)

Lees verder

Share Button

Blind Item of the Day: ‘Kim Kardashian gebruikt een surrogaat’

kim kartrashianModdervet was Kim Kardashian, terwijl ze in verwachting was van haar eerste kindje. Kim zegt opnieuw al minstens 4,5 maand zwanger te zijn van haar tweede, maar er is echter nog niets van te zien. Opmerkelijk, omdat meestal bij een tweede zwangerschap, dit direct zichtbaar is. Volgens de roddelsites zou Kim echter een surrogaatmoeder gebruiken en is ze dus helemaal niet zwanger. Als Kim dit keer geen opgezwollen enkels krijgt en een zwangerschapsgezicht, weet je dus dat het klopt. Hieronder het bewuste blind item en let vooral ook even op de foto bij deze blogpost. Gisteren door Kim zelf gemaakt en geen spoor van een zwangerschap te bekennen. Ai.

‘As much as she is photographed, at some point this A+ list reality star is going to have to admit to using a surrogate’

Source

 

Share Button

Jon Snow is still alive

kitharingtonWe riepen het laatst al, no way dat Jon Snow uit Game of Thrones dood is. Acteur Kit Harington heeft namelijk zijn haar nog steeds niet geknipt en zijn baard nog niet geschoren, en is toevallig gelijktijdig met Carice van Houten aan het filmen in Spanje voor een Nederlandse film, waarbij er online gespeculeerd wordt, dat er tevens geheime opnames voor GOT gemaakt worden. Harington verscheen namelijk gisterenmiddag op Wimbledon, met volledig kapsel en baard net als zijn alterego Jon Snow. Kortom, he ain’t dead man and he still knows nothing. Volgende keer toch misschien even een muts op doen en public. Om spoilers te voorkomen. Overigens werd vandaag ook bekend dat George R.R. Martin eindelijk zijn nieuwste deel van A Song of Ice And Fire af heeft, dus kunnen we hopelijk binnenkort nog veel meer spoilers verwachten. Awesome.

Share Button

Jim Carrey onder vuur wegens vaccinatie tweet

Acteur Jim Carrey ging gisteren fel te keer op zijn Twitter account over de giftige hulpstoffen die in vaccinaties zitten. Carrey is pro-vaccinatie van kinderen, maar vindt dat gevaarlijke hulpstoffen zoals kwik uit deze middelen moet verdwijnen. Begrijpelijk, maar onbegrijpelijk werd het toen hij een foto van een autistisch kind erbij plaatste, waar hij geen toestemming van de betreffende familie voor gevraagd had. Verschrikkelijk fout natuurlijk en Carrey bood daarna zijn oprechte excuses aan, maar bleef erbij dat vaccinaties verschrikkelijke bijwerkingen hebben door de toegevoegde hulpstoffen en dat dit een link met autisme heeft. (Vele onderzoeken de afgelopen jaren ontkrachten dit, maar er zijn veel vaders en moeders  die niet willen vaccineren die dit maar blijven roepen) Na de break de bewuste tweet, die later werd verwijderd. (Source)

carrey

Lees verder

Share Button

Hittegolf: zo ga je ermee om

Het kwik stijgt al de hele week. ‘Wat is het warm, hè?’ is misschien wel de meest gebruikte vraag van deze week. Houd je hoofd koel. We reviewen onze kleding om ervoor te zorgen dat jij deze dagen zo koel mogelijk doorkomt.

Lekker luchtig

Als het heet is heb je last van zweet. Om zweet te laten verdampen heb je lucht nodig, welke de huid afkoelt. Daarom kiezen mensen ervoor om zo min mogelijk te dragen, hoewel dit niet altijd door iedereen gewaardeerd wordt. Losvallende kleding transporteert de lucht het beste, draag deze dus. Kijk voor inspiratie eens naar zomeracties van Zalando, zodat je jouw stash met zwierige jurken, rokken en crop tops kunt aanvullen.

air

 

Lees verder

Share Button

Blind Item Solved: Emilia Clarke zuigt in Terminator Genisys

terminatorOnderstaand blind item stond eergisteren ineens online en zou over de acteerprestaties van de uiterst sympathieke actrice Emilia Clarke, beter bekend als Daenerys Targaryen uit Game of Thrones, gaan. Probleem met Clarke is dat ze volgens velen niet kan acteren. De makers van de laatste Terminator film kwamen daar helaas te laat achter en men wil, mocht er een vervolg komen, haar onmiddellijk vervangen. Veel reviewers die de film gezien hebben, beamen dit en vinden Clarke ronduit slecht. Sommige mensen op IMDB voorspellen zelfs dat ze een Razzie gaat krijgen voor slechtste actrice. Wij vonden haar casting als een jonge Sarah Connor al uiterst opmerkelijk, waren we blijkbaar dus niet de enige.

“I’m hearing the producers of this upcoming blockbuster are close to recasting one of their key roles in future installments. “They’re not happy with the way it’s turned out,” says one insider. “She’s not charismatic enough to be a movie star and she’s not talented enough to be an actor. She’s just lost between a movie star and the rest of the actors here.” They weren’t saying that during filming, I’m told by a different insider who is in the publicity game. It’s only since they received reviews from impartial parties their tune has changed and they’ve considered prematurely terminating the actress from her lucrative contract. Emilia Clarke -Terminator Genisys”

Source

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.