Follow Us

RSS

Blind Item: ‘Michael Moore laat zich ombouwen’

michael-moore-1-1024Blijkbaar was Bruce Jenner niet de enige celeb in Hollywood die zich graag wilden laten ombouwen tot vrouw, ook filmmaker Michael Moore zou in een transitie zitten. Moore werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis met als reden een zware longontsteking, de werkelijke reden zou echter een allergische reactie zijn op de hormonen die Moore neemt. Hieronder het bewuste blind item:

‘This A list filmmaker was hospitalized because he had bad reactions to the hormones he is taking for his transition. Michael Moore

Source

Share Button

Bad Plastic Surgery: Pete Burns

Pete Burns had ooit een hitje met de groep Dead or Alive en liet zich daarna drastisch verbouwen. Gisteravond dook hij ineens weer op bij Celebrity Big Brother en zag er nog creepier uit. Blijkbaar is Burns weer verbouwd en lijkt nu nog meer op een complete freak dan dat hij al was. Links before, rechts de 58-jarige zanger zoals hij er nu uitziet. Ieks!

burnsbeforeburnsafter

 

Share Button

Guess the celebrity

Hij is de zoon van een bekend model/actrice die ooit getrouwd was met een rockzanger. Blijkbaar heb je dan een streepje voor in celeb land en kun je zo de modellen wereld in. Onderstaande jongeman is 18 jaar en is nu het nieuwe gezicht van YSL. Tja, als je maar een paar kruiwagens hebt dan kom je er wel. Gokken mag u in de comments.

guess

Share Button

SAG Awards 2016: de vier mooiste jurkjes

De SAG Awards waren qua fashion style de meest erge in jaren, er waren maar een paar mooie jurkjes te zien. Wij hebben er vier voor je uitgekozen, te weten de jurkjes van: Helen Mirren, Sophie Turner, Viola Davis en Rachel McAdams. Oordeel zelf.

helen-mirren

Lees verder

Share Button

SAG Awards 2016 Fashion Crime: Sola Bamis

Het is geel en het heeft een strik. Dit vat de jurk van actrice Sola Bamis wel samen. Nope!

sola bamis

Source

Share Button

SAG Awards 2016 Fashion Crime: Mayim Bialik

Actrice Mayim Bialik heeft al jaren geen fashion sense en dat werd tijdens de SAG Awards weer eens duidelijk. Geen flauw idee wie de ontwerper is, maar de jurk staat haar voor geen meter. En we gaan het al helemaal niet hebben over de wenkbrauwen. Het was dit keer huilen met de pet op qua jurken, we hebben werkelijk weer nog geen enkele echt mooie jurk (behalve die van Helen Mirren dan) voorbij zien komen. Het is te hopen dat het bij de Oscars een stuk beter gaat.

mayim bialik

Source

Share Button

SAG Awards 2016 Fashion Crime: Our Lady J.

Geen flauw idee wie Our Lady J. is maar het schijnt een muzikante te zijn, die meeschreef aan een televisieserie en daarom was uitgenodigd voor de SAG Awards. Ze won wat ons betreft de hoofdprijs voor de meest lelijke outfit van de avond. *Proest*

ourlady

 

Source

Share Button

SAG Awards 2016 Fashion Crime: Brie Larson

Brie Larson is hier nog niet erg bekend, maar is de gedoodverfde voorspelde winnares voor een Oscar dit jaar. Ze mocht al een Golden Globe in de wacht slepen, en vannacht kwam daar een SAG Award voor beste actrice in de film Room. Helaas heeft Larson niet zo’n geweldige fashion sense en trok ze onderstaande lelijke jurk aan. Ouch.

brie1brie2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Source 

Share Button

SAG Awards 2016 Fashion Crime: Lori Petty

Vannacht werden in Los Angeles de SAG Awards uitgereikt en trok er weer een hele stoet van celebrities over de rode loper. Blijkbaar mocht Lori Petty ook komen opdraven, ook al is ze jaren niet meer gezien in een noemenswaardige Hollywood film. Haar laatste was met Keanu Reeves in 1991, de beroemde Point Break film, tevens met wijlen Patrick Swayze.  Petty speelt tegenwoordig mee in Orange is the New Black en was daarom aanwezig. De actrice liep er bij als een volkomen malloot en misschien is ze dat ook wel, gezien haar opmerkelijke kledingkeuze. Yikes!

Lori PettyLori Petty2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Source

Share Button

Kendall en Kylie’s nieuwe kledinglijn

jennerDe collectie is redelijk doorsnee, maar je moet er wel flink wat voor neerleggen. Geen H&M of Primark prijzen in ieder geval voor de eigen kledinglijn van de zusjes Kendall en Kylie Jenner. Heel veel hoge hakken ook, met een hoogte waar wij zelfs ‘u’ tegen zeggen. We worden er nog niet lauw van, oordeel zelf, na de break meer meuk van de Jenners. Bestellen kan hier. 

 

 

 

 

Lees verder

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.