Follow Us

RSS

Victoria Beckham laat modellen voor dood liggen

1Victoria Beckham brengt elk seizoen twee collecties uit. Eentje laat ze op de catwalk zien en haar andere meer exclusieve label, ‘Victoria, Victora Beckham’, wordt de laatste paar jaren via een photo shoot getoond. De meest recente shoot echter, die deze week werd gepubliceerd, laat wel hele rare poses van modellen zien. Alsof ze er voor dood bijliggen, zo werden ze gefotografeerd door Colin Dodgson. De kleding is ronduit lelijk te noemen en de hele fotoreportage ook. Let vooral ook even op de tulpen, die door de brievenbus gedouwd zijn. Nope. (Source)

Lees verder

Share Button

David Walliams en Lara Stone uit elkaar

walliamsComedian David Walliams en zijn vrouw Lara zijn, na een huwelijk van slechts 5 jaar, uit elkaar. Vrouwlief en topmodel, de Nederlandse Lara Stone, verliet gisteravond met hun zoontje Alfred de echtelijke woning. Het huwelijk van Walliams met Stone was sowieso al heel erg opmerkelijk, omdat er vooraf al jarenlang hele hardnekkige geruchten gingen over de vermeende homoseksualiteit van Walliams. Het zou ons dan ook niet verbazen als meneer, net zoals Elton John destijds, zo maar eens uit de kast zou kunnen komen. Het is dan wel weer jammer, dat er een jong kind bij betrokken is in het zoveelste gestrande huwelijk in celeb land.  (Source)

Share Button

Primark High Summer collection 2015

Bohogypsyplaysuit10_13instore26.4.15GradeFPrimark heeft beelden vrijgegeven van hun zogenaamde ‘High Summer’ collectie en wij hebben alle foto’s voor je. Het is een beetje een mengelmoesje van kleuren en items, waarbij er vooral is uitgegaan van het feit dat het deze zomer heel warm gaat worden. Het is te hopen, al gaan we er niet zo bloot bij lopen. Niet echt ons ding dus, deze collectie, maar voor de tieners onder jullie, misschien wel. Wij zijn meer van de hakjes en de tasjes. Na de break alle beelden.

Lees verder

Share Button

Milan Fashion Week: Dolce & Gabbana

Onze favoriete fashion designers Dolce & Gabbana lieten gisteren in Milaan hun prachtige nieuwe wintercollectie voor dit najaar zien. Met als thema ‘Moeders’ werden er de meest mooie designs vertoont. Kinderen liepen zelfs mee met deze show, waarbij er heel veel geborduurde rozen in de stoffen waren verwerkt. Hieronder de indrukwekkende show van dit briljante duo.

Share Button

Milan Fashion Week: Prada

00160h_426x639Heel bijzonder was de collectie van Prada, ontworpen door hoofd van het modehuis, Miuccia Prada. Tal van kleuren passeerden de catwalk. Pastels, mosterdgroen, grijs en paars. Prachtige opvallende designs met een knipoog naar de jaren zestig. Je zou bijna zeggen dat het een voorjaarscollectie is, zoveel verschillende pastels werden er gebruikt. Onze favorieten zijn de pastel roze winterjassen en uiteraard de vele prachtige Prada tasjes. Absolutely love! (Source)

Lees verder

Share Button

Milan Fashion Week: Versace

00380h_426x639Zwart, geel, rood en groen waren de hoofdkleuren bij Versace gisteren tijdens Milan Fashion Week. Het leverde een bijzondere collectie op, die niet naar ieders smaak zal zijn, maar volgens ons best mooi is. Donatella liet zien dat ze nog steeds flink wat designs eruit kan gooien en enorm creatief kan zijn. Een hele zooi foto’s vind je na de break. (Source)

Lees verder

Share Button

De luier kont van Kim Kardashian

Kim Kardashian was gisteravond helaas ook aanwezig bij de Brit Awards en kondigde haar man Kanye West op het podium aan. Kimmie droeg een heel lelijk broekpak waarbij het net leek of ze een luier van dochter North West er onderaan aangetrokken had. Het was werkelijk waar geen gezicht, die kunst reet van haar. ROFLOL. (Source)

kim kardashian

Share Button

Red Carpet: Brit Awards 2015

rita-ora-vogue-25feb15-pa-b_592x888Gisteravond werden in Londen de Britse Music Awards uitgereikt, afgekort tot de ‘Brit Awards’ waarbij een hele stoet van celebrities aanwezig was. Kanye West was er met Kim, schreeuwde live het woord ‘nigger’ tijdens zijn optreden (iedereen boos) en Madonna sloot de show af, waarbij ze keihard achterover van een trap viel, toen één van haar dansers te snel aan haar cape trok, die ze nog niet los had. De beelden zijn inmiddels via Twitter de hele wereld al over gegaan, waarbij de carrière van die danser nu wel definitief voorbij zal zijn. Arme Madge, het is ook niet makkelijk om als overjarige granny nog sexy op zo’n podium te moeten staan. We hebben een aantal foto’s van de red carpet voor je, met tal van onbekenden in hele lelijke outfits. Het jurkje van Rita Ora is echter wel heel erg mooi. Oordeel zelf na de break. (Source)

Lees verder

Share Button

Milan Fashion Week: Alberta Ferretti

00490h_426x639We zijn inmiddels in stad nummer drie beland met de fashion weken, namelijk: Milaan. De shows zijn hier nu in volle gang en gisteren liet onder meer designer Alberta Ferretti haar nieuwe collectie voor dit najaar zien. Prachtige stoffen, veel gebruik van kant, waarbij Ferretti zich dit keer liet inspireren door de Renessaince. Als tegenhanger voor de hedendaagse selfie, wilde zij sterke vrouwen laten zien uit die tijd. Het is haar aardig gelukt, want de ontwerpen zijn magnifiek. Na de break haar hele collectie. (Source)

Lees verder

Share Button

BREAKING: Meerdere misbruik beschuldigingen tegen Cliff Richard

downloadGisteren schreef de Daily Mail (ongetwijfeld in samenwerking met het PR team van ome Cliff) nog een vernietigend en achteraf zeer onjuist stuk over de wandel en handel van de BBC met betrekking tot de inval die de politie vorig jaar deed in een huis van Cliff in South Yorkshire. Het hele artikel klopte van geen kant en de schrijver van het rapport, waaruit zogenaamd geciteerd werd, ontkende ook ten stelligste wat er allemaal in dit Daily Mail artikel stond. Amper een dag later blijkt nu dat de BBC wel degelijk een enorme scoop op het spoor was, want net is bekend gemaakt dat de politie van South Yorkshire het onderzoek naar de zanger aanzienlijk heeft uitgebreid en dat er meer dan één beschuldiging van seksueel misbruik is. Meer details ontbreken tot op heden, maar die zullen vanavond en morgen ongetwijfeld onthuld worden. Wij houden u uiteraard op de hoogte (zoals we nu al een paar jaar doen over de verdenkingen van jarenlang misbruik van jonge kinderen, door vieze ome Cliff) Living doll anyone?

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.