Follow Us

RSS

Seth Rogen film gecancelled: Noord-Korea zat achter cyber attack Sony

theinterviewHet vermoeden was er al dagen, maar nu is het dan ook bevestigd: Noord-Korea zit wel degelijk achter de grootscheepse Sony hack. Vannacht maakten de Amerikaanse officials bekend dat alles nu definitief naar Noord-Korea wijst, iets wat eerst nog redelijk lacherig werd afgedaan. Noord-Korea deed de aanval en de vele pijnlijke onthullingen over Sony, vanwege een film gemaakt door Seth Rogen met James Franco en Seth Rogen in de hoofdrollen, genaamd ‘The Interview’ waarin Kim Jong-Un fictief op gruwelijke wijze om het leven komt. Dit pikte de regering in Noord-Korea niet en een mega hack van jewelste volgde. De vijf grootste bioscoopketens in Amerika hebben nu aangekondigd de film niet te zullen draaien, uit angst voor terroristische aanslagen. Ondertussen vragen Amerikaanse overheden zich af, hoe ze Noord-Korea zo enorm onderschat hebben. Saillant detail is dat het meeste hacken vanuit China zou hebben plaatsgevonden (source Twitter)  en dat er zeer waarschijnlijk een medewerker van Sony bij betrokken was. Ouch. Enfin, trailer na de break.

Lees verder

Share Button

Vrouw van Bill Cosby in diepe staat van ontkenning

cosbyZe moet wel zo blind zijn als wat, want de vrouw van Bill Cosby, Camille, deed een paar uur geleden een geschreven verklaring uitgaan, waarin ze geheel ontkent dat haar man een serie verkrachter is. Sterker nog, ze beschuldigt de media ervan Cosby te demoniseren en dat men zich moet afvragen wie het werkelijke slachtoffer nu is. Kortom, zo dom en blind als wat, en iemand die nooit zal geloven wat voor een monster Cosby nu werkelijk is. Na de break de hele verklaring van Camille Cosby.

Lees verder

Share Button

Trailer Angelina Jolie’s ‘Unbroken’

Terwijl Angelina Jolie niet naar haar eigen première kan, wegens de waterpokken, is er in ieder geval de prachtige en indrukwekkende trailer van haar film Unbroken. De film vertelt het ongelofelijke verhaal van Louis Zamperini, gespeeld door acteur Jack O’Conell, die een Amerikaans Olympisch lange afstand loper was, van Hitler een vlag jatte, vervolgens een paar jaar later neerstortte met zijn vliegtuig tijdens WOII, dagenlang op zee ronddreef, werd gevangen door de Japanners en in een jappenkamp terecht kwam, waar één van Japans meest beruchte oorlogsmisdadigers het kamp leidde. Onvoorstelbaar en bijna niet te geloven dat dit allemaal werkelijk gebeurd is. Zamperini overleefde dit alles en overleed in juli dit jaar op 97-jarige leeftijd. De indrukwekkende trailer kun je hieronder bekijken. De film is een absolute aanrader en gaat met de Kerst in de bioscopen draaien.

Share Button

Angelina Jolie mist eigen première door de waterpokken

Het zit actrice Angelina Jolie deze week niet mee. Een paar dagen geleden lekten er, door de grote (vermoedelijk) Noord-Koreaanse hack van Sony een paar pijnlijke e-mails uit van een aantal Sony kopstukken, waarin Jolie tot ‘minimally talented spoiled brat’ werd bestempeld. Prompt kwam ze de dame Amy Pascal, die de mail schreef, tegen en leverde dat de meest awkward celebrity foto van het jaar op (zie onder).  Nu twee dagen later mist Jolie de première van haar eigen geregisseerde film Unbroken omdat ze de waterpokken zou hebben. In een online verschenen filmpje vertelt Jolie de reden dat ze niet naar de openingsavond van haar eigen film kan komen, omdat ze van top tot teen onder de plekken zit. Best lullig, als je hier twee jaar lang aan gewerkt hebt. Filmpje na de break.

jolie

Lees verder

Share Button

Spice girl Mel B. opgenomen met ‘ernstige ziekte’

melbTotale chaos bij de Britse X-Factor. Voormalig Spice Girl zangeres Mel B. die vast jury lid is, zou zijn opgenomen in het ziekenhuis met een ernstige ziekte. Wat er aan de hand is, wil men niet zeggen, maar Mel mist zeer waarschijnlijk de finales van het bekende Britse programma dit weekend. Haar finalist staat er nu even alleen voor en volgens de Britse tabloids zou dit een ramp zijn. Mel B. kennende en de wekelijkse drama’s rond X-Factor duikt ze dit weekend gewoon op, alsof er niets aan de hand is. Overigens ziet ze er op de meest recente foto hiernaast met haar kandidaat, er al niet echt florissant meer uit, dus misschien is er toch iets vervelends aan de hand.

Share Button

Golden Globes Nominees 2014/2015

cakeHet awards seizoen in Hollywood is weer begonnen en zoals altijd begint het met de Golden Globe awards. De nominaties zijn vandaag bekend gemaakt, waarbij Jennifer Aniston eentje kreeg voor haar rol als lelijk eendje in ‘Cake’. De actrice schijnt volgens de roddels zich al helemaal voor te bereiden voor een Oscar, dus verwacht alle remmen los rondom Aniston en haar kamp, die is de komende maanden niet weg te slaan uit de bladen. Na de break de hele lijst van genomineerden.

Lees verder

Share Button

32 euri voor een potje Victoria Beckham nagellak

Het is weer eens wat anders dan Opi nagellak voor 15 euri op je nagels (Bij Big Bazar trouwens een stuk goedkoper, hint) moet Victoria Beckham gedacht hebben, dus ontwikkelde ze twee kleurtjes voor NailsInc, rood en wit, en zette de prijs maar liefst op 25 GBP per potje. Omgerekend komt zo’n flesje Vicky op 32 euri neer. Compleet belachelijk natuurlijk, want lakjes van NailsInc zijn een stuk slechter dan de geweldige Opi lakjes. Enfin, de officiële naam van de VB lakjes zijn: Judo Red en Bamboo White en kunt u hier bestellen. Als u geld te veel heeft tenminste.

vbnailsinc

Share Button

Primark Spring Summer 2015 collection

PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens17We moesten wel even slikken toen we de foto’s van de Primark Spring Summer 2015 zagen, er zitten namelijk nogal veel neon kleuren in. Beetje heel erg jaren 80 idee krijgen we hierbij en dat is niet erg positief. Enfin, leuk voor meisjes van 16, maar we zien onszelf zo nog niet naar kantoor gaan. Jammer. Next.

Meer na de break.

Lees verder

Share Button

ROFLOL: Het nieuwe kapsel van Justin Bieber

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. (Source)

justin bieber

Share Button

Nieuwe MUA palette dupe voor Naked Palette 3

Hij is net uit en werkelijk waar prachtig. De nieuwste MUA palette genaamd Romantic Efflorescence. Het is de dupe voor de veel duurdere Naked Palette 3 en eerlijk gezegd vinden wij hem nog mooier ook. Naked 3 glinstert behoorlijk en deze doet dat een stuk minder. Het mooiste is nog wel de prijs, voor slechts 4 GBP, zo’n ruim 5 euri is het nieuwe palette te krijgen. We absolutely love!

MUA palette

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.