Follow Us

RSS

Liz Hurley aan de plastische chirurgie?

Heeft Liz Hurley iets aan haar gezicht laten verbouwen, of staat ze zo strak van de botox dat ze niet meer normaal kan kijken? Wij zijn er nog niet helemaal uit, maar dat er aan gesleuteld is, moge wel duidelijk zijn. Oordeel zelf. (Source)

liz

Share Button

Blind Item of the Day: de trouwerij van George Clooney

george-clooney-amal-alamuddinWe roepen het al heel lang, George Clooney is van de mannen en zijn hele huwelijk van het afgelopen weekend was één groot toneelstuk. Hieronder dan ook een blind item over George en zijn kersverse vrouw Amal. LOL.

“What newlyweds were seen going into separate hotel suites after their elaborate ceremony? Wonder if their real significant others were waiting for them? George Clooney, Amal Alamuddin/Rande Gerber, Cindy Crawford”

Source & Source

Share Button

Amanda Bynes weer opgepakt

bynes30f-4-webMaandenlang zat ze in een inrichting, kwam ze vrij, leek het heel goed te gaan met Amanda Bynes, maar het is blijkbaar weer helemaal mis met het voormalig kindsterretje. Bynes werd namelijk gisteren opnieuw gearresteerd wegens het rijden onder invloed in Los Angeles. Drank of drugs, het is nog niet helemaal duidelijk wat ze precies had genomen. Bynes is nog maar 28, heeft een geschiedenis van mentale problemen, waarschijnlijk mede veroorzaakt door dingen die ze in het verleden als kind heeft meegemaakt in de duistere wereld van Hollywood. Tenminste zo gaan de geruchten. Bynes werd al vaker opgepakt en heeft nu sinds vorig jaar februari 3 jaar voorwaardelijk gekregen. Maar dan moet je dus niet nog een keer onder invloed achter het stuur stappen. Dit kon wel eens hele vervelende gevolgen voor Bynes gaan hebben. Ai oh ai. (Source)

Share Button

Brangelina niet bij trouwerij George Clooney

georgerandeGeorge Clooney heeft zijn zakelijke deal met Amal Alamuddin afgerond (in het echt heeft hij naar verluidt al jaren een relatie met de man van Cindy Crawford, Rande Gerber duh) en is gisteren in Venetië getrouwd. Een heel blik van Hollywood celebrities werd opengetrokken, inclusief Anna Wintour, Matt Damon, Cindy Crawford en Rande Gerber dus. Opvallende afwezigen waren naar verluidt echter Brad Pitt en Angelina Jolie. Op zich niet zo verwonderlijk, want Clooney was ook niet bij hun huwelijk. De vriendschip ging volgens de geruchten op een laag pitje toen Pitt tegen Jolie aanliep en blijkbaar is die nogal over. Wij voorspellen voor Clooney trouwens binnenkort een kind bij Amal en dat hij zich kandidaat gaat stellen voor de Amerikaanse verkiezingen. Als gouverneur, senator of misschien wel president. Want als vermeend homo kom je natuurlijk niet het Witte Huis binnen, daarvoor moet je netjes getrouwd zijn. De serie Scandal is niet zo heel erg uit de lucht gegrepen hoor. Kuch.  (NB hierbij een foto van het gelukkige stel uit het verleden voor de duidelijkheid, oh wacht…)

Share Button

Size zero modellen ook hip tijdens Paris Fashion Week

Was er de afgelopen week al heel veel kritiek tijdens Milaan Fashion Week, over het gebruik van graatmagere en te jonge modellen, gaat het hele feest in Parijs vrolijk verder. Bij modelabel Loewe liepen er ronduit ziekelijk uitziende modellen over de catwalk, waarbij ze er zo slecht uitzagen, dat ze eigenlijk linea recta en ter plekke aan de sondevoeding en infuus zouden moeten. Hieronder twee van zulke modellen. Het ziet er werkelijk waar niet uit. Ai oh ai. (Source)

catwalk1catwalk2

 

Share Button

Kim Kardashian aangevallen in Parijs

kimpaniekHysterische taferelen vandaag in Parijs. Vreselijk ordi stel Kim Kardashian en Kanye West zijn er voor de Paris Fashion Week en wilden bij een show naar binnen waar zusje Kendall Jenner in mee liep. Helaas ging dat niet zonder slag of stoot, want Kim werd bijkans omver getrokken door de notoire celebrity pester Vitalii Sediuk . De man duikt werkelijk overal op en dook eerder al in Cannes onder de jurk van America Ferrera. Vandaag sloeg hij dus toe bij Kim en Kanye en dook hij naar haar benen. Het stel heeft hun beveiliging na dit voorval snel opgevoerd. Saillant detail, de twee werden tijdens de fashion show van Lanvin ook nog eens met boegeroep begroet. Hilarisch. Filmpje van het hele duw en getrek voorval kun je hier vinden en boe roepende mensen hier, inclusief een boze Kanye.

Share Button

Sarah Jessica Parker draagt prachtige jurk van Mary Katrantzou

sarah1Sarah Jessica Parker draagt, net zoals haar alter ego Carrie Bradshaw, soms de meest prachtige creaties en gisteravond deed ze dat opnieuw in New York, tijdens het New York City Ballet 2014 Fall Gala. Parker droeg een lange jurk van designer Mary Katrantzou in combinatie met de meest geweldige zwarte laarzen. Voor iemand die bijna 50 is ziet Parker er nog uitstekend uit en staat ze tenminste niet strak van de plastische chirurgie zoals vele van haar collega actrices op die leeftijd. We absolutely luv! Na de break nog meer Sarah in New York. (Source)

Lees verder

Share Button

Carla Delevingne naakt gefotografeerd door Mario Testino

carla2Carla Delevingne heeft weer eens haar kleren uitgetrokken en is ditmaal door beroemd fotograaf Mario Testino geheel naakt vastgelegd op de gevoelige plaat. De foto’s maken onderdeel uit van de ‘Best of Beauty’  nummer in oktober van Allure Magazine. Delevingne gaf zich al eerder bloot, onder andere voor Tom Ford’s Black Fragrance luchtje. Na de break nog een foto.  (Source)

Lees verder

Share Button

Prada onder vuur wegens Nederlands model van 14

roos abels pradaIn Italië trokken ze zich de afgelopen week weinig aan van de regelgeving, om tijdens Milaan Fashion Week, modellen jonger dan 16 niet de catwalk op te sturen. Prada gooide nota bene een Nederlands meisje van slechts 14 jaar oud, genaamd Roos Abels,  de runway op. Belachelijk natuurlijk, zijn ze niet te dun, dan zijn ze wel te jong. Waar Parijs, Londen en New York zich nog enigszins aan de regels houden, doet Milaan al tijden dikke vinger naar de rest. Richtlijnen voor het gebruik van modellen in diverse shows worden totaal niet nageleefd. Na de break de hele catwalk show van Prada met daarin dus Roos Abels. (Source)

Lees verder

Share Button

Cliff Richard vertrekt definitief naar Barbados

richardCliff Richard is helemaal klaar met Engeland, en vertrekt zodra hij zijn ‘onschuld’ heeft bewezen in de misbruikzaak waarin hij nu wordt beschuldigd, linea recta naar Barbados. Hij zou Engeland compleet zat zijn. Complete bullshit aangezien meneer al in 2010 zijn Britse paspoort opgaf en permanent inwoner van Barbados werd. Al voordat hij werd verhoord inzake een misbruikzaak uit 1985, had meneer het meeste van zijn onroerend goed al verkocht, zat hij meer in Portugal en op Barbados, dan dat hij in Engeland was. Al jaren is hij zijn portfolio aan het afbouwen en heeft hij zijn trouwe werknemers ontslagen, die tientallen jaren bij hem in dienst waren. Opmerkelijk en ondertussen weigert Richard elk commentaar op het feit dat hij op de gastenlijst staat van de beruchte pedofielen ontmoetingsplek Elm Guest House, wWaar meerdere kinderen werden misbruikt.  Ondertussen blijft de BBC maar onder vuur liggen inzake hun verslaggeving inzake de huiszoeking bij Richard en lijkt het alsof men de hele zaak zo snel mogelijk in de doofpot wil stoppen. Niet verwonderlijk aangezien Richard met nogal wat politieke kopstukken in verband wordt gebracht door Elm Guest House.

Oh ja, puur toeval hoor, maar Barbados heeft geen uitleveringsverdrag met de UK. Je verwacht het niet hè?

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.