Follow Us

RSS

Miley Cyrus met plakkers op haar Harries (alweer)

Geen flauw idee wat men nog relevant vindt aan Miley Cyrus, maar ze mocht dit weekend wel Joan Jett aankondigen in de Rock and Roll Hall of Fame. Miley deed dit weer eens zeer schaars gekleed, door twee stikkers op haar tepels te plakken met de letters J en J erop geschreven. Het kind is nog maar 22 jaar oud en denkt dat ze geweldig is. Het is gewoon tenenkrommend dat zoiets naast Paul McCartney en Joan Jett staat. (Source)

miley

Share Button

Fashion Crime of the Day: Anne Hathaway

anne3Anne Hathaway liep gisteren met haar man Adam Shulman door New York in een wel heel vreemde outfit. Een lelijk zwart leren jasje gecombineerd met een soort van pyjamabroek en hele lelijke schoenen. Het zag er niet uit. Nope. (Source)

Lees verder

Share Button

De nieuwe koter van Jessica Biel en Justin Timberlake

Normaliter doen celebrities een megacontract met een tabloid voor exclusieve kiekjes van hun pasgeboren baby, bij Jessica Biel en Justin Timberlake doen ze het gewoon via Instagram. De bladen zullen ongetwijfeld keihard balen dat ze geen primeur hebben. Hieronder dan de prachtige foto van baby Silas met moeder Jessica.

jessicasilas

 

 

Share Button

Miley Cyrus helemaal losgeslagen

miley1Miley Cyrus heeft al tijden niets meer relevants gedaan, dus gaat ze nu los op Instagram. De foto’s worden steeds schokkender, ze weet niet hoe vaak ze topless op de foto moet gaan of dat ze in haar kruis grijpt. Cyrus hangt tegenwoordig nogal vaak uit met de dochter van Demi Moore en Bruce Willis, Tallulah. De dames hebben blijkbaar niet zo’n goede invloed op elkaar. Het is wachten totdat Cyrus zich laat opnemen in een kliniek, want dat er iets met de dame goed mis is, moge wel duidelijk zijn. Na de break nog twee foto’s van haar Instagram account.

Lees verder

Share Button

Fashion Crime of the Day: Noomi Rapace

noomi2Noomi Rapace, bij ons beter bekend als Lisbeth Salander uit de originele Millenium films, verscheen gisteravond in Londen op de rode loper voor haar nieuwste film Child 44, waarin ze naast Tom Hardy een rol speelt. Rapace droeg een hele lelijke jurk met veel goud en glitters inclusief goudkleurige riem, wat er dus niet uit zag. Een vreselijk ontwerp en erg jammer voor de actrice, die echt iets heel anders had moeten kiezen. Na de break nog meer lelijks. (Source)

Lees verder

Share Button

De nieuwe douche scrubs van de Kruidvat

Wij zijn dol op beauty dingen en helemaal op beauty dingen die erg betaalbaar zijn. Dus worden we dan ook heel erg blij van de nieuwe Kruidvat douche scrubs. Drie nieuwe geuren zijn er verkrijgbaar in de winkels en op de site van Kruidvat, te weten: Cranberry & Lychee, Green Tea & Apple en Orange & Cocos. Voor de prijs hoef je ze zeker dus niet te laten liggen, voor een tube van 200 ml betaal je slechts 2,99 euri. Geweldig! We absolutely wants. Oh ja, bestellen kun je dus hier met een euri korting, want de tubes zijn nu in de aanbieding voor 1,99 euri. Hebben!

Share Button

Photoshop Crime of the Day: Mariah Carey

Mariah Carey heeft het weer eens gedaan: haar nieuwe cd cover zo laten Photoshoppen, dat ze wel 20 kilo lichter lijkt. Het is onvoorstelbaar. Al jaren is ze niet zo slank meer als dat haar album covers doen laten geloven, maar ze gaat er gewoon mee door. Hoe triest ben je dan? Net zo triest als een overjarige Madonna die in skimpy outfits op het podium staat te springen. Ouch.

mariah-carey

Share Button

Madonna onder vuur wegens ongewenste tongzoen Drake

Oma Madonna kon het niet laten en pakte weer eens iemand vol op de bek tijdens een optreden. De zangeres trad op tijdens Coachella, waarbij zanger Drake op het podium zat en tongzoende hem totaal onverwacht tijdens haar optreden . De zanger kon zijn afschuw niet verbergen en trok een heel vies gezicht naderhand. Twitter stond roodgloeiend gisteren en Madonna reageerde als vanouds op haar Instagram account: “If you don’t like me and still watch everything I do. Bitch you’re a fan”. Yeh right. Als het een oude rocker was geweest die een jonge vrouw op het podium zo had gepakt, had iedereen moord en brand geschreeuwd wegens aanranding (en terecht) maar omdat het Madonna is, moeten we het maar met haar eens zijn? Eh, nope. Madonna moet hoognodig met pensioen en zich niet gedragen als een overjarige puber.

Share Button

Jurkje van de dag: Kate Winslet in Stella McCartney

kate2Actrice Kate Winslet liep vanavond over de rode loper in Londen, voor de premiere van de film A Little Chaos, geregisseerd door acteur en regisseur Alan Rickman. Winslet zag er fantastisch uit en droeg een prachtig jurkje van designer Stella McCartney. Er moet wel een enorme lading aan spanx onder gezeten hebben, want hij zit als gegoten. Absolutely fabulous! (Source)

Lees verder

Share Button

Coachella 2015

3Coachella is het jaarlijkse Amerikaanse muziekfestival in Indio, Californie en bestaat uit twee weekenden vol muziek en kunst. Dit weekend ging het los met tal van celebrities uit Hollywood. Uiteraard zijn de zusjes Kenner aanwezig, evenals rotjong Justin Bieber en tal van andere Hollywood celebrities. Wij hebben een aantal foto’s van de diverse sterren voor je op een rijtje gezet. Na de break meer. (Source)

Lees verder

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.