Follow Us

RSS

London Fashion Week: Marchesa

1Fashion label Marchesa laat normaliter haar designs uitsluitend tijdens New York Fashion Week zien (het hoofdkantoor is ook gevestigd in New York) maar dit najaar maakten de dames Georgina Chapman en Keren Craig een uitzondering. Vanwege het tien jarig bestaan van hun label lieten ze gisteren hun Spring/Summer 2015 collectie eenmalig zien in Londen. Hun vorige collectie was mooier, als we heel eerlijk zijn, maar het blijft een pracht van een label. Na de break de rest van de foto’s. Source.

Lees verder

Share Button

London Fashion Week: Topshop

5Anna Wintour zat frontrow bij de Spring/Summer 2015 show van Topshop vandaag, een teken dat de designs meer zijn dan die van de gemiddelde Highstreet keten. De jurkjes waren erg, erg leuk en wij hebben een aantal foto’s voor je. Bewegende beelden kun je hier  zien, met daarbij de opmerking dat topmodel Cara Delavigne als een boer op hakken loopt. Geen flauw idee waarom men zo idolaat van haar is, want een beetje normaal over de catwalk lopen kan het meiske blijkbaar niet eens. Na de break meer foto’s.

Lees verder

Share Button

De vete tussen Katie Perry en Taylor Swift

swiftAl tijden gonst het van de geruchten over de vermeende ruzie tussen Katie Perry en Taylor Swift. Ondertussen kunnen we het woord vermeend wel weglaten, want zowel Perry als Swift hebben het bijkans bevestigd, dat ze elkaars bloed wel kunnen drinken. Swift deed een boekje open over een onbekend iemand, in een interview met het blad Rolling Stone, die haar het leven zuur maakt waarbij ze de naam van Katie Perry net niet noemt. Dat hoefde ook niet want Perry reageerde zelf al in een cryptische tweet die voor iedereen overduidelijk was. Perry schijnt nogal een bitch in real life te zijn en daar is Swift al tijden dus het slachtoffer van. De ruzie zou zijn oorzaak vinden in het feit, dat beide zangeressen een relatie met Johnn Mayer hadden. Iets wat Katie niet kon verkroppen blijkbaar en in full bitch mode ging. Lees hier meer over de hele ruzie.

Share Button

Guess the celebrity

Hij was ooit een wereldberoemd kindsterretje, werd groot, een beetje dikker en nog een beetje dikker. Voor zijn nieuwste rol werd hij helemaal dik en is tegenwoordig niet meer herkenbaar. Wie oh wie, is onderstaande acteur die nu een nazi speelt?

guess

Share Button

Blind Item of the Day: Celeb helpt magere modellen tijdens NY Fashionweek

allegraBlind Items, ze zijn meestal lelijk en nasty, maar dit keer eens eentje die wel positief is. Hij ging de afgelopen dagen via de roddelpagina’s rond, na de diverse fashionshows tijdens NY Fashionweek, en waar we alleen maar blij om kunnen zijn. Hieronder het item, met daarbij direct de vermoedelijke persoon vermeld. Het meiske heeft een trustfund en is één van de rijkste erfgenamen ooit. Mooi om te lezen dat ze er goede dingen mee doet. Het is dus gelukkig niet allemaal haat en nijd in de fashion industry.

“FASHION WEEK KINDNESS: This C list celebrity with an A list last name spent time this weekend talking to models about eating disorders and relating her own story and passing out cards with her cell number and e-mail and offering her help to anyone who wants it. She also has taken some of her trust fund money and paid for models to go to counseling and even rehab to deal with their eating disorders. Allegra Versace (Donatella’s daughter and trust fund from uncle Gianni Versace) (estimated worth $800 million)”

Source

 

Share Button

New York Fashion Week: Victoria Beckham

1New York Fashion Week is in volle gang en ook Victoria Beckham is aanwezig. Vanochtend om tien uur plaatselijke tijd, liet zij haar Spring/Summer 2015 creaties zien. Weinig spannende dingen, sterker nog haar ontwerpen voor deze nieuwste collectie zijn ronduit fucking saai. Waren we nog laaiend enthousiast over haar Spring/Summer 2014 ontwerpen, dit is gewoonweg H&M niveau. Of iets vergelijkbaars. Jammer. Na de break alle designs. (Source)

Lees verder

Share Button

Catrice en Essence collecties worden fors uitgebreid

catriceGoed nieuws voor de Catrice en Essence make-up fans, de collecties worden in aantal geselecteerde Kruidvat winkels fors uitgebreid met allerlei prachtige nieuwe producten. Onder meer komt de nieuwe Absolute Matte Palette eindelijk in de winkels te liggen, een item dat hoog op ons verlanglijstje staat. De collecties worden de komende weken uitgerold (week 37-44), waarbij sommige displays gewoon verdubbeld worden. Helaas dus alleen in de grotere Kruidvat winkels. Voor het Noorden betekent dat je onder andere in Groningen en Drachten terecht kunt, maar helaas in Leeuwarden dus weer niet. Wil jij graag weten waar bij jou in de buurt deze grotere collecties verkrijgbaar zijn? Kijk dan op de store finder pagina van Catrice.

Share Button

Extreem mager model opnieuw op de catwalk

cassieAustralisch topmodel Cassie van Dungen (ongetwijfeld met Nederlandse voorouders) was afgelopen april het onderwerp van controversie toen ze graatmager de catwalk opstapte. Er barstte een felle discussie los over haar overduidelijk ongezonde figuur, waarbij designer Alex Perry publiekelijk toegaf, dat hij fout zat om haar de catwalk op te sturen in zijn ontwerpen. Cassie liep donderdag mee in New York Fashion Week voor het label Honor en zo te zien zit er nog geen gram extra vet aan. Triest dat de mode industrie dit soort modellen blijft huren en de meisjes blijft aansporen om zoveel mogelijk af te vallen. Cassie van Dungen ziet er gewoon eng ziek uit en heeft duidelijk medische hulp nodig. (Source)

Share Button

De gigantische nep kont van Kim Kardashian naakt in GQ

kimkardashiangqcoverKim Kardashian staat met haar gigantische nep kont (hoezo geen implantaten?) op de cover van GQ magazine en de foto’s zijn gewoon ronduit lelijk. Haar GQ award voor ‘Woman of the Year’ was al om je dood te schamen, deze foto’s zijn nog erger. Kim blijft met droge ogen beweren dat haar billen puur natuur zijn, deze foto’s bewijzen voor eens en altijd dat ze full of shit is. Man, man, zo nep zie je ze zelden. Na de break de bewuste foto’s van Kim als mislukte pornoster. Waarschuwing, opklikken voor groot en NSFW, duh. (Source)

Lees verder

Share Button

Fashion Crime of the Day: Kim Kardashian’s doorzichtige jurk

kim4Het was al weer even geleden dat Kim Kardashian in onze rubriek Fashion Crime of the Day figureerde, maar ze is met stip terug hoor. Gisteravond ging ze naar de GQ Men of the Year Awards in Londen en droeg daarbij een wel heel opvallende jurk. Half doorzichtig, nog het meest lijkend op bubbeltjes plastic, waardoor haar heupen er enorm beroerd uit kwamen. Het zag er werkelijk waar weer eens niet uit. Zoveel geld, zo’n stel ego’s, en dan nog niet een fatsoenlijke designerjurk kunnen aantrekken. Hahahahaha. Na de break nog meer hilariteit. (Source)

NB Helaas werd Kim wel tot vrouw van het jaar gekozen. Stel debielen bij GQ daar dus.

Lees verder

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


Recent comments

© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.