Follow Us

RSS

Fashion Crime of the Day: Kim Kardashian’s doorzichtige jurk

kim4Het was al weer even geleden dat Kim Kardashian in onze rubriek Fashion Crime of the Day figureerde, maar ze is met stip terug hoor. Gisteravond ging ze naar de GQ Men of the Year Awards in Londen en droeg daarbij een wel heel opvallende jurk. Half doorzichtig, nog het meest lijkend op bubbeltjes plastic, waardoor haar heupen er enorm beroerd uit kwamen. Het zag er werkelijk waar weer eens niet uit. Zoveel geld, zo’n stel ego’s, en dan nog niet een fatsoenlijke designerjurk kunnen aantrekken. Hahahahaha. Na de break nog meer hilariteit. (Source)

NB Helaas werd Kim wel tot vrouw van het jaar gekozen. Stel debielen bij GQ daar dus.

Lees verder

Share Button

Het nieuwe handtasje van Victoria Beckham

VICTORIA BECKHAMGloednieuw in de collectie van Victoria Beckham, een prachtige suede tas met rood, zwart en blauw. Ongetwijfeld binnenkort te zien tijdens New York Fashion Week. Het tasje kost slechts (kuch) Euro 1375,– maar dan heb je wel een echte Vicky. We absolutely luv, maar vinden de prijs uiteraard te belachelijk voor woorden. Na de break foto’s van Victoria Beckham met deze tas. (Source)

Lees verder

Share Button

Yay or nay? De trouwjurk van Angelina Jolie

Romantisch is het wel, je trouwjurk ontworpen deels door je eigen kinderen. Maar of het resultaat nu zo geweldig is? Wij vinden de jurk redelijk meh (we love lace, namelijk), maar wat vindt u ervan? Plemp het in de comments. (NB er hangt nog steeds een buffer tussen, vanwege die enge Cliff Richard fans, maar wij beloven als het over de jurk gaat, dat we alle comments direct toelaten). Opklikken voor groot. (Source)

Share Button

Blind Item: Welke top Hollywood celeb verliet Scientology?

willsmithEr gaat een harnekkig gerucht over het internet, een zogenaamd ‘blind item’, dat een A-list Hollywood acteur zeer recentelijk de Scientology sekte heeft verlaten. Opmerkelijk, want de SC laat topstukken niet zonder slag of stoot gaan. Er zijn een aantal keuzes, van Tom Cruise tot John Travolta, maar de ster in kwestie zou in het verleden ook televisie werk hebben gedaan. Cruise heeft alleen films gedaan, evenals Travolta. Maar wie wel op de beeldbuis in het verleden verscheen was natuurlijk Will Smith. De meeste mensen gokken dan ook dat hij degene is, die weg is bij die hele enge sekte. Oordeel zelf, dit is het bewuste item:

“This is not long, but it is jaw dropping so thought I would put it here. According to this foreign born B-/C+ list mostly movie actress she had a conversation with this A+ list mostly movie actor and he told her that he and this organization have parted ways.
SCIENTOLOGY:
Margot Robbie/Will Smith (while filming “Focus”)”

Source

Share Button

Nieuwe aangifte van misbruik tegen X-men regisseur Bryan Singer

bryansingerNet nu het leek dat X-men regisseur Bryan Singer onschuldig leek nadat een vermeend slachtoffer zijn beschuldiging en aangifte van seksueel misbruik door de Singer introk, blijkt dat er nu al een aantal maanden een nieuwe aanklacht wegens seksueel misbruik ligt. Het slachtoffer zou begin 20 zijn en door Singer op 23 maart van vorig jaar zijn misbruikt. De aangifte ligt al sinds mei van dit jaar bij de politie van New York, waarbij de NYPD Special Victims Squad het onderzoek doet. Ingewijden zeggen dat het slachtoffer Singer als dader aanwijst. Bryan Singer wordt al jaren achtervolgd door geruchten van seksueel misbruik van tieners en zou volgens geruchten zelfs betrokken zijn bij een heuse ring van misbruikers.

Share Button

Make-up blog post: de brushes van Samantha Chapman

brushSamantha Chapman is een bekende Amerikaanse visagiste die een eigen brush lijn heeft. Brushes die echt helemaal geweldig zijn en behoren tot de meest verkochte items op Iherb. Nu kun je natuurlijk heel veel geld uitgeven aan MAC brushes, maar als je niet zo’n grote portemonnee hebt, zijn die van Chapman een geweldig alternatief. Wij hebben afgelopen week (maandag besteld, vrijdagmiddag in huis, vanuit de States!) deze foundation brush besteld en we zijn er helemaal weg van. Perfect voor het aanbrengen van liquid foundation en heel, heel erg zacht voor je gezicht. Hij kost slechts 9 dollar, dat is omgerekend 6,83 euri. Als je daarnaast nog wat leuke E.L.F. meuk wilt bestellen, ben je voor 8 dollar verzendkosten heel, maar dan ook heel erg, goedkoop uit. Ben je nog geen klant bij Iherb, maak dan ook nog eens gebruik van onze speciale MM korting en krijg maar liefst tot 10 dollar extra korting op je allereerste bestelling met deze code: UVI481. Shop ze!

Na de break onze eigen foto’s van de betreffende brush.

Lees verder

Share Button

De najaars collectie van New Look

LOOK14Nog even en alle najaars collecties voor de winter van 2014/2015 hangen weer in de winkels en wij hebben vandaag de preview van New Look voor je. Het Britse label houdt het ook typisch Brits met een paar prachtige kledingstukken. We absolutely luv! Na de break nog veel meer foto’s.

Lees verder

Share Button

Miley Cyrus opnieuw uit de kleren

2Voor de 21-jarige Miley Cyrus is het blijkbaar maar moeilijk om haar kleren aan te houden. Opnieuw ging ze bijna geheel nakend op de foto voor niemand minder dan Karl Lagerfeld. Ze liet zich in wat niemendalletjes fotograferen door Unkel Karl voor het blad V-magazine. Helaas droeg ze daarbij wel een echte bontjas, een big no-no wat ons betreft. (De MM meisjes zijn fel tegen het gebruik en dragen van echt bont) Enfin, na de break meer foto’s van een schaars geklede Miley. (Source)

Lees verder

Share Button

Vanessa Hudgens totaal onherkenbaar

vanessa4Kleine Disney sterren worden groot. De één slaat door met drank, drugs en een hele fout vriendje (Selena Gomez) en de ander laat zich onherkenbaar fotograferen voor een Amerikaans magazine. Vanessa Hudgens deed een rapportage voor Flaunt Magazine en haar ken je totaal niet terug. Damn. Overigens zijn die gebleekte wenkbrauwen een enorme no-no. Na de break nog meer foto’s. (Source)

Lees verder

Share Button

Gwen Stefani flink aan de botox

Zangeres Gwen Stefani was vannacht ook bij de Emmy Awards aanwezig en zag er verdacht strak getrokken uit. Geen flauw idee wat er allemaal aan haar gezicht gesleuteld is, maar dat men er flink mee bezig geweest is, moge duidelijk zijn. (Source)

gwenstefani

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.