Follow Us

RSS

Accessoires shopping: Primark Silver Tone Beaded Cuff

Nog twee weken en dan gaat eindelijk de Groningse Primark open aan de Westerhaven. Een aantal ontslagen personeelsleden van V&D en de Bijenkorf heeft er een nieuwe baan gevonden, waarbij er in totaal 300 mensen zijn aangenomen voor de hele winkel. Een goede werkgever voor de stad Groningen dus, waarbij hopelijk ook andere Groningse middenstanders gaan profiteren van de Ierse kledinggigant. De afgelopen week is onderstaande armband opgenomen in de nieuwe voorjaarscollectie. Een prachtige zilverkleurige cuff bekleed met parelachtige kralen. Kost omgerekend zo’n 6,50 euri. Hebben!

cuff

 

Share Button

Tasje van de dag: Primark Black Reptile Print Bowling Bag

Slechts 12 GBP kost onderstaande tas van Primark, genaamd de ‘Black Reptile Print Bowling Bag‘, omgerekend ongeveer een euro of vijftien. Sinds twee weken staat deze tas online bij Primark, en is hopelijk binnenkort ook in Groningen verkrijgbaar. We absolutely love and want this!

download

Share Button

Yay or nay: H&M jumpsuit

Jumpsuits zijn best leuk, mits je er niet van die rare fladder dingen aan hebt hangen. We zijn er ook nog niet echt uit of onderstaand jumpsuit van H&M wel erg fashionable is. We krijgen er vleermuis visioenen van. Not in a good way. Oordeel zelf, yay or nay?

yayornay jumpsuit

Share Button

Absolutely Fabulous: The Movie Trailer

Finally! Net een uurtje online: de langverwachte trailer van Absolutely Fabulous: The Movie. Edina and Patsy are back bitches! Vanaf juli in de bioscopen.

Share Button

Het kapsel van Halle Berry

Halle Berry werd gisteren op London Heathrow gefotografeerd, met een wel heel bijzonder kapsel. Coupe cavia. Zoiets. (Source)

halle

Share Button

Fashion Crime: Kim en Kanye doen een bruiloft

Tja, wat doe je als je naar een trouwerij moet? Dan trek je zeker niet kleding aan, waarbij de aandacht wordt afgeleid van de bruid. Kim Kardashian denkt daar iets anders over en trok gisteren een jurk aan, waarbij haar tieten er nog net niet uitvielen. Kanye had weer eens een gezicht als een zure appel en zo gingen de twee naar het trouwfeestje in Miami. Wat is het toch ook een sneu stel.

kimkanye

Share Button

Budget Jurkje van de Dag: Primark Stripe Crew Dress

De zomer komt eraan en dat betekent weer rokjes en jurkjes dragen. Primark heeft weer een aantal leuke budgetjurkjes in haar Spring/Summer collection en onderstaand streepjesjurkje is daar één van. Voor slechts 10 pond (omgerekend zo’n 12 euri) is deze van jou. Strepen zijn helemaal weer hot deze zomer, dus past dit design daar uitstekend bij.

primarkstripes

Share Button

De tenenkrommende excuusvideo van Johnny Depp en Amber Heard

In Australie zijn ze wel een beetje klaar met beroepsverslaafde Johnny Depp en zijn wederhelft Amber Heard (ja, hij schijnt volgens de blind item pages al tijden weer flink aan de drank en drugs te zijn, die patserige kop komt tenslotte ergens vandaan), nadat de twee vorig jaar illegaal hun honden het land binnen smokkelden en de papieren hiervoor vervalsten. Het stel wordt verder niet meer vervolgd, moest een boete betalen en onderstaande video maken van de Australische overheid, waarin ze excuses aanbieden. Het geheel is te lachwekkend voor woorden en uiterst tenenkrommend. Awkward!

 

Share Button

Fashion Crime: Kim Kardashian in spandex en bontjas

Kim Kardashian zit met de hele clan deze dagen in IJsland, wegens de verjaardag van haar zus Kourtney. Dus werd er  weer eens een bontjas uit de kast getrokken, trok ze een naturel kleurig spandex pakje aan en liep ze weer eens compleet voor lul. Het is werkelijk waar te hilarisch voor woorden. Jammer dat we die enorme dikke nep reet niet kunnen zien.

kimbont

 

Source

Share Button

Coachella 2016 Fashion Crime: Paris Hilton

Paris Hilton is tegenwoordig nog zo relevant als een zak doppinda’s, maar het weerhield haar er niet van om zich op Coachella te laten zien. Ze droeg daarbij een nogal opvallende maxi jurk, gecombineerd met een sterrenkransje in heur haar. Tja, je moet toch wat als je niet meer populair bent bij het grote publiek en je ergens onderaan op de D-list bungelt.

paris hilton

Share Button

Advertising

Iherb button

Search


© 2014 MeisjeMeisje. All Rights Reserved.